Cursus theatersport | start 17 september 2024

10 weken cursus theatersport/improvisatietheater

meld je aan!!

Altijd al geïnteresseerd geweest in theatersport? Leer dan nu in 10 weken de basisbeginselen van theatersport en stap (op een veilige manier) uit je comfort zone. Improvisatietheater is een vorm van theater waarbij de spelers het verhaal, de personages en de dialogen ter plekke verzinnen. Het gaat dus niet om het instuderen van een script. Veiligheid en plezier staan voorop.

Door improvisatie kun je je vrijer en met meer zelfvertrouwen gaan bewegen op het podium, maar ook daarbuiten. Wil je net zoals de Lama’s stralen op het podium? Of 10 weken lang jouw grenzen verkennen en plezier maken? Geef je dan nu op!

De groep is minimaal 8 personen en maximaal 15 personen groot.

Start cursus: dinsdag 17 september.

De exacte data zijn: dinsdag 17 september t/m 26 november (29 oktober niet i.v.m. schoolvakantie). Woensdag 27 november is er een mogelijkheid voor een presentatie voorstelling.

Tijden: 19:30 – 21:30 uur. 

Locatie in Rotterdam, Het Klooster oude Noorden, Ruivenstraat 81.

Kosten: 99 euro (met een Rotterdampas: 89 euro).

Voor wie? 

Voor mensen met en zonder ervaring, die aan de slag willen gaan met improviseren.

Wil je meer informatie? : Stuur een berichtje naar arthur@lofenzotheid.nl of bel met Annelies. Zij is bereikbaar onder nummer  06-16352399.

IK MELD MIJ AAN VOOR DE CURSUS

Wat anderen zeiden over de cursus:

“Een leerzame cursus waar ik met een glimlach wegging. Ook een betaalbare cursus in deze tijden”

“Ik heb veel geleerd, vooral om los te (durven) laten en te kunnen improviseren. Dit gebeurde allemaal in een veilige setting. Arthur zorgt voor een relaxte sfeer waarin iedereen aan bod komt. Het is echt aan te raden!” . Annelies

“Mooi hoe de trainer veiligheid creëerde, humor erin bracht en iedereen op eigen manier uitdaagde.” Kim