Zomervakantie …

Tegelijk met de scholen houden we bij Lof vakantie. De zomervakantie luiden we traditiegetrouw in met een training die eigenlijk nooit een training is: drankjes en hapjes en buiten zitten op het terras van ’t Klooster.

Deze keer lieten we het vooraf gaan door een eenvoudige doch voedzame maaltijd bij ons “huis van de wijk”. ’t Klooster herbergt allerlei clubs en biedt onderdak aan zeer diverse activiteiten. Sinds de verbouwing een paar jaar geleden verzorgt het eens per week ook maaltijden in hun grootste ruimte.

Maar deze maaltijd weerhield ons er niet van om de trappen naar onze oefenruimte te nemen om daar ons voornemen om nog één keer voor de vakantie te trainen ten uitvoer te brengen. Het waren de verleidingen van de meegebrachte hapjes en drankjes en het aangename weer die dat deden! Enfin, na de vakantie gaan we weer door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *